Skip to content

Sanna Männikkö!

Sanna Männikkö aloittaa Voitossa!

Tulossa Naisten Hyvän olon Startti -valmennus, juoksukoulu ja erittäin timanttista valmennusta!

Hei, olen Sanna Männikkö. Valmennusfilosofiassani merkityksellisimpinä asioina pidän iloa ja pitkän aikavälin muutoksia. Aidot ja pysyvät muutokset tapahtuvat pienin askelin, suuntaa kirkastaen. Omaa toimintaa ja kehittymistä muokatakseen on ymmärrettävä ensin missä tällä hetkellä on. Mitkä ovat omat arvot ja kuinka ne vaikuttavat tulosten saavuttamiseen, olipa kyse sitten kuntouttavasta harjoittelusta, painonpudotuksesta tai lihasmassan kasvuun tähtäävästä treenistä.

Rakastan juoksemista. Etenkin sen tuomaa kevyttä oloa ja vapaudentunnetta. Sitä, kun voi ajatella vain sitä mihin katse sattuu ohjautumaan juoksulenkillä. Saman olon tosin voi saavuttaa monella muullakin urheilumuodolla. Sekin on ihan ok. Hyvä saliharjoituskin laittaa kehon ja mielen hymyilemään. Hyvä harjoitus taas rakentuu oivalluksista, itsensä arvostamisesta ja kyvystä kuunnella kehoaan.  Välillä täytyy poistua mukavuusalueelta. Silloin voi ylittää itsensä ja yllättyä. Liikunnan kautta voin tuoda iloa ja inspiroida ihmisiä. Se on tässä työssä parasta.

Kilpaurheilutaustani kestävyysjuoksijana loi aikoinaan hyvän pohjan kouluttautua liikunta-alalle. Olen saanut tehdä valmennustyötä yli kymmenen vuoden ajan kuntosaliohjaana, yksilövalmentajana, Fustra Personal Trainerina, kestävyysjuoksuvalmentajana sekä erilaisten ryhmien ohjauksessa. Valmennuosaamisessani painottuvat terveys- ja kestävyysliikunta sekä painonhallinta.

On suuri ilo ja kunnia palvella jatkossa teitä Voittolaisia!

<3 Sanna

ps. Ota yhteyttä suoraan sanna@liikuntakeskusvoitto.fi tai 0443508385

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 

Avoinna
ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19
pe klo 11–14

Huom.

28.5.-2.9. ajalla ma-ke klo 16-19 torstaisin kello 13-19

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite