Skip to content

Asiakastarinat

Se kuntosalin lihava kaveri

Muistan kun ensimmäisen kerran tulin salille tutustumaan. Sekin oli isosiskoni ansiota täysin. Astuin sisään ja tunsin heti olevani ihan väärässä paikassa.

» Lue lisää

Soila Laurio

Vapaiden painojen puolella ladataan tottunein ottein levyjä tankoon. Voiton asiakas Soila Laurio on tullut treenaamaan valmentajansa Mikon johdolla.

» Lue lisää

Matti Pikkarainen

Useille oululaisille tuttu tuomiorovasti Matti Pikkarainen nauttii eläkepäivistään. Arki täyttyy kuntosalilla käymisestä, valokuvauksesta, moottoripyöräharrastuksesta ja metsästysreissuista.

» Lue lisää

Pauliina Sohlo

Ryhmäliikuntaa rakastava Pauliina on useimmiten yhtä hymyä. Hyvä fiilis ja energinen olo näkyvät naisesta kauas. ”Mitä enemmän porukkaa ja meininkiä, sitä parempi”, hän nauraa.

» Lue lisää

Merja Meripaasi

Hymyilevä ja sosiaalinen Merja viihtyy ryhmäliikunnan parissa. Erityisen mielekkääksi hän kuvailee erilaiset tanssilliset tunnit, kuten Zumban.

» Lue lisää

Cindy Juutilainen

Cindy liittyi Voiton joukkoihin vuonna 2016. Sisukas nainen tuli tutustumaan liikuntakeskuksen tiloihin kavereidensa mukana, sillä hän halusi vaihtaa kuntosalia sijainnin vuoksi.

» Lue lisää

Sini sai hyvää fiilistä ryhmävalmennuksesta

Sini oli mukana Voiton pienryhmävalmennuksessa.

» Lue lisää

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 

Avoinna
ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19
pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite