Skip to content

Maailman paras lääke

Haluan, että antaudut pieneen ajatusleikkiin. Kuvittele, että sulla on kädessäsi pilleri. Sellainen pilleri, joka olisi maailman tehokkain lääke. Tuo pilleri tarjoaisi uskomattoman määrän hyötyjä ja minimaalisen määrän huonoja sivuvaikutuksia. Pilleri olis niin kertakaikkisen tehokas, että yhdellä ainoalla kapselilla voisit pienentää merkittävästi riskiäsi sairastua useisiin vakaviin sairauksiin. Muutamia mainittakoon: sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, aivohalvaus, masennus, monet erilaiset syövät. Eipä siinä suinkaan vielä kaikki. Pillerin avulla voit paremmin, olet virkeämpi, nukut paremmin, keskittymiskykysi paranee. Verenpaineesi laskee. Vastustuskykysi tehostuu. Elät kauemmin. Susta tulee biologisessa mielessä nuorempi. Sydämesi vahvistuu. Aivosi ja muistisi toimii paremmin. Itseasiassa tuo pilleri jopa synnyttää sulle uusia aivosoluja.

Onnemme ajatusleikki on täyttä totta. Kyseinen pilleri on siis olemassa - sen nimi on fyysinen aktiivisuus! Tarkemmin sanottuna se tarkoittaa niin yksinkertaista asiaa kuin 30min reipasta kävelyä päivässä. Saat kaikki pillerin hyödyt, kun teet jotain, mikä vastaa rasittavuudeltaan puolen tunnin kävelyä. Uskon, että tiedät liikunnan olevan tärkeää. Todennäköisesti et kuitenkaan tiedä, kuinka tärkeää se onkaan. Kuten niin monen muunkin lääkkeen kohdalla, myös liikunnan tarjoamien hyötyjen eteen annostelun täytyy olla jatkuvaa. Ihminen kun ei voi harjoitella varastoon. Liikunta tarjoaa akuutisti hyötyjä mutta hyödyt kadotetaan, ellei seuraavaa liikuntakertaa tule piakkoin.

Jotta saisit liikunnasta täyden hyödyn, se tulee siis olla kestävä osa arkea ja elämää. Jos koet siinä olevan haasteita, nykäise hihasta ja kysäise Voiton valmentajilta apua. Personal training-tiimimme tarjoaa mielellään ammattitaitoaan avuksesi, jotta saisit tuosta lääkkeestä itsellesi parhaan hyödyn.

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

08.08.2019

Pienryhmävalmennus!

19.06.2019

Liikunnan ei tarvitse olla aina kivaa!

11.06.2019

Lomalla! Vai oletko?

17.05.2019

Karppausta vai skarppausta?

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19  ja pe klo 11–14

Huom 20.5. - 1.9. Asiakaspalvelussa kesäajat!

ma-ke klo 16-19 ja to klo 13-19

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite