Mia Rinne | Liikuntakeskus Voitto Skip to content

Mia Rinne

Olen työskennellyt Voiton asiakaspalvelussa syksystä 2016 saakka koulun ohella, ja haaveillut pitkään myös ryhmäliikunnan ohjaamisesta Voitossa. Olen suorittanut vuonna 2015 liikunnanohjauksen peruskurssin sekä ohjaamisen jatkokoulutuksen Varalan urheiluopistossa, ja toki opintojen kauttakin on tullut kokemusta ohjaamisesta. Lisäksi suoritin FasciaMethod-ohjaajakoulutuksen keväällä 2019.

Ohjaajana olen rento, innostava ja helposti lähestyttävä. Kaikesta eniten haluan, että liikkujat viihtyvät ryhmäliikuntatunneillani positiivisessa ilmapiirissä ja lähtevät tunnilta hymyssä suin!

Voitossa olen aiemmin päässyt tuurailemaan satunnaisia tunteja kehonhuollosta tanssillisempiin tunteihin. Liikunta on ollut aina lähellä sydäntäni, ja etenkin tulevan ammattini puolesta liikkuvuus, kehonhuolto ja ylipäätään kehon käyttö ovat asioita, joiden ilosanomaa haluan levittää kaikille ihmisille ja korostaa niiden merkitystä.

Voitossa ohjaan jatkossa perjantaisin VoittoHuolto-tuntia, jossa päästään huoltamaan omaa kehoamme erilaisin liikkein ja välineitä käyttäen. Tuntini sopii jokaiselle, joka haluaa pitää itsestänsä huolta. Eli kaikille! Nähdään VoittoHuolto-tunneilla!

  -Mia

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite