Skip to content

Riikka Inget

Suureksi ilokseni voin todeta aloittaneeni Voitossa ryhmäliikuntavastaavan työt. Monipuolista ohjauskokemusta löytyy melkein 25 vuoden ajalta ympäri Oulua, samoin ryhmäliikuntavastaavana olen toiminut himpun päälle 20 vuotta (Oulujumppa). Akateeminen ura vaihtui aikoinaan liikunta-alaan, kun harrastuksesta tuli työtä. Ja erittäin mieluista sellaista! Ohjaan tunteja suurella sydämellä ja ilolla, ja se toivottavaksi näkyy myös teille jumpilla käyville.

Liikuntakeskus Voitossa minua viehättää ennen kaikkea se hyväntuulinen, positiivista energiaa huokuva ilmapiiri sekä huikea hinta-laatusuhde (34,90€/kk sis. ryhmäliikunnan + kuntosalin). Voittoon on myös helppo tulla oli kuntotasosi mikä tahansa: tunteja löytyy niin aloitteleville kuin pitempään kuntoilua harrastaneille.

Kevään 2018 lukujärjestyksestä on tulossa mehevä paketti hikiliikuntaa, kehonhuoltoa, monipuolinen tanssituntitarjonta sekä paljon, paljon muuta. Kuluvan syksyn lukkarin löydät täältä: http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/lukujärjestys Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Voittoon veloituksetta joka ma-to  15-19 sekä pe 11-14. Tulehan käymään tutustumassa :)

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 

Avoinna
ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19
pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite