Skip to content

Liikuntakeskus Oulussa!

Kaikki tarvittava saman katon alla!

Jäsenillä on käytössään Technogymin upea ARTIS® -kuntosalilaitesarja, joka on tuotu Liikuntakeskus Voittoon ensimmäisenä Suomessa! Salipuolen täydentää vapaapainoalue, josta löytyy kaikki tarvittava aina kahvakuulista ristikkäistaljoihin asti.

Erillinen toiminallisen harjoittelun sali on oman kehon painoharjoitteluun tarkoitettu tila, josta löytyy niin kelkka, renkaat kuin köydetkin. Tässä tilassa asiakkaat pääsevät halutessaan toiminnallisen treenin makuun Voiton valmentajien laatimalla ohjelmalla! Vaihtelun vuoksi valmentajat päivittävät ohjelman salin liitutaululle aina joka toinen viikko.

Liikuntakeskus Voiton tiloista löytyy myös iso 280m2 ryhmäliikuntasali sekä upea sisäpyöräilystudio ryhmäliikkujille. Molemmat tilat ovat varustettu video-ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, joita asiakkaat voivat halutessaan käyttää aina ohjattujen ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Valittavissa on sekä Les Millsin että Voiton omia video-ohjattuja tunteja.

Kehonhuoltotila kruunaa tämänkin kokonaisuuden. Tässä tunnelmallisessa tilassa voi hyödyntää tarkoituksenmukaisia Technogymin laitteita tai vaikkapa kehonhuoltoon suunnattuja pilatesrullia.

 

Wrap

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19  ja pe klo 11–14

Huom 20.5. - 1.9. Asiakaspalvelussa kesäajat!

ma-ke klo 16-19 ja to klo 13-19

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite