Skip to content

Liikuntakeskus Voiton tarina

Liikuntakeskus Voiton suunnittelu käynnistyi minun päässä vuonna 2011. Tällöin pääsin vierailemaan Tukholmassa salilla joka laittoi ajattelemaan. Paikkaa pyöritti valtavan kokoinen, mutta erittäin ystävällinen mies. Tunnelma oli välitön ja rento. Omaan päähän tuli ajatus, että tällä tavalla asiat pitää tehdä ja ehkä minäkin joskus.

Sotkamon Jymyn mestaruusjuhlat syksyllä 2013 antoivat seuraavan ärsykkeen. Taneli Sutinen tuli juttusille ja kertoi että SuperPark tulee Ouluun ja tiloissa olisi loistava paikka liikuntakeskukselle. Minä vastasin kyllä.

Liikuntakeskus Voitto avattiin Terminaalissa elokuussa 2014. Voiton yrittäjinä toimivat 2017 kesään saakka minä ja Elina Ponto. Kesällä 2017 tehdyn yrityskaupan myötä Voitto on nyt kokonaan minun omistuksessa.

Siitä Tukholmassa heränneestä ajatuksesta on tullut totta. Ne silloin syttyneet ideat hieman erillaisesta, ystävällisestä ja oikeasti mukavasta liikuntapaikasta ovat nyt teidän kaikkien Oululaisten ilona.

Tervetuloa tutustumaan!

Terveisin

Yrittäjä Tuomo Kilpeläinen ja koko Voiton viimeisen päälle ihana henkilökunta

 

 

 

Wrap

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19  ja pe klo 11–14

Huom 20.5. - 1.9. Asiakaspalvelussa kesäajat!

ma-ke klo 16-19 ja to klo 13-19

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite