Skip to content

Lukujärjestys

Lukujärjestyksessä olevista tunneista lähes kaikki ovat ohjaajien pitämiä. Ns play -merkillä merkityt tunnit ovat video-ohjattuja tunteja. Näiden lisäksi asiakkaiden käytettävissä on ohjattujen tuntien ulkopuolella Voiton omia, sekä suosittuja Les Mills™ virtuaalitunteja erittäin monipuolisesti!

Liikuntakeskus Voiton ryhmäliikuntatunnit on jaoteltu helpoista haastaviin tunteihin. Harmaalle pohjalle on merkitty tunti, johon kaikkien on helppo osallistua. Pinkki tarkoittaa keskiraskasta ja violetti raskasta tuntia. Ohjaajat näyttävät myös keskiraskailla ja raskailla tunneilla helpompia vaihtoehtoja liikkeistä tai antavat aloittelijoille kevyempiä painosuosituksia. Kaikki tunnit sopivat niin miehille kuin naisillekin.

Reaaliaikainen lukujärjestys ohjaajineen ja mahdollisine aikataulumuutoksineen löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kesän ryhmäliikuntakalenteri on voimassa 28.5.–2.9.2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Syksyn lukujärjestys on julkaistu! Uutuuksina alkavat Peppu30, VoittoHuolto ja launtain superextra on Les Mills Special. Syksyn lukujärjestys starttaa 3.9. ja se löytyy tästä kesälukkarin alta. Kyllä nyt kannattaa olla Voittolainen!

Lukujärjestys Kevät 2018

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 

Avoinna
ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19
pe klo 11–14

Huom.

28.5.-2.9. ajalla ma-ke klo 16-19 torstaisin kello 13-19

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite