Skip to content

Voiton valmennuspolku

1. Yksilöllinen tarve
2. Henkilökohtainen veloitukseton konsultaatio

  • tavoitteen asettelu

3. Valmennusmuoto

  • yksilövalmennus
  • duovalmennus
  • pienryhmävalmennus

4. Harjoittelu, ravinto, mittaukset
5. Matkalla voittoon
6. VoittajaFiilis!

Voiton valmennukset

Voiton valmennukset takaavat huippulaadun ja nousujohteisen kehityksen hyvinvointisi parantamiseen. Voiton valmentajan pystyvät auttamaan niin elämäntapamuutosta tavoittelevia kuin myös kehonmuokkausta, vamman kuntoutusta, ryhdin korjausta tai kovempaa suorituskykyäkin tavoittelevia asiakkaita. Kovia harjoituksia osaavat vetää kaikki. Voiton valmentajat erottuvat kentällä toimivista valmentajista siinä, että osaamme tuoda harjoitteluun järkevää ohjelmointia, vammojen ennaltaehkäisyä sekä ravitsemusoppia ilman kuuria ja kikkailua. Voiton valmennuksissa saat harjoitusohjelmia ja ravintovalmennusta sekä runsaasti maistuvia reseptejä, tekniikkaopastusta ja tukea kehitykseesi. Opit uusia harjoittelumenetelmiä sekä keinoja muuttaa toimintaasi niin, että saat tuloksistasi pysyviä. Keskitymme valmennuksissamme enemmän ja enemmän elämäntapamuutosvalmennukseen, joissa isoiksi kysymyksiksi nousevat motivaation säilyttäminen sekä asiakkaan osallistaminen valmennusprosessiin niin, että saavutetut hyödyt ja tulokset jäävät pysyviksi. Visiomme on auttaa saamaan nimenomaan pysyviä tuloksia, Sinun ehdoillasi!

Voitossa valittavanasi on niin yksilö-, duo- kuin pienryhmävalmennuksiakin. Valmennuksien minimikesto on 3kk. Pienryhmävalmennusten hinnat ovat alkaen 225e/kk ja yksilövalmennuksien hinnat vastaavasti alkaen 325e/kk. Hinnat sisältävät Voiton jäsenyyden, kulkuavaimen, liittymismaksun ja Inbody -kehonkoostumusmittaukset.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on valmennusmuoto, jossa kaikki harjoitusohjelmat ja ravintovalmennus räätälöidään juuri Sinulle. Yksilövalmennuksissa tapaat valmentajan viikoittain. Valmennus alkaa lähtötilanteen kartoituksella, johon kuuluvat toiminnalliset lihastasapainotestit sekä tavoitteenasettelu. Inbody-kehonkoostumusmittaukset valmennuksen aikana kuuluvat pakettiin. Valmennuksen aikana opit paljon uutta ravinnosta, harjoittelusta ja hyvinvoinnista yleensäkin. Saat tueksesi runsaasti maistuvia reseptejä, ravintovalmennusta sekä henkilökohtaiset harjoitteluohjelman.

Duo-valmennus

Duo-valmennukset ovat suunnattu kaverikaksikolle tai esim. pariskunnille. Kaksikkona tapaatte valmentajan viikoittain ja etenette teille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Valmennus alkaa lähtötilanteen kartoituksella, johon kuuluvat toiminnalliset lihastasapainotestit sekä tavoitteenasettelu. Inbody-kehonkoostumusmittaukset valmennuksen aikana kuuluvat pakettiin. Valmennuksen aikana opit paljon uutta ravinnosta, harjoittelusta, unesta ja hyvinvoinnista yleensäkin. Saat tueksesi runsaasti maistuvia reseptejä, ravintovalmennusta sekä henkilökohtaiset harjoitteluohjelman.

Voittoryhmä-valmennukset

Erittäin suosituissa Voiton pienryhmävalmennuksissa on 4-5 henkeä/ryhmä. Ryhmät treenaavat Voitossa kaksi kertaa viikossa, joko tiistaisin ja torstaisin TAI maanantaisin ja keskiviikkoisin. Inbody-kehonkoostumusmittaukset valmennuksen aikana kuuluvat pakettiin. Valmennuksen aikana opit paljon uutta ravinnosta, harjoittelusta, unesta ja hyvinvoinnista yleensäkin. Saat tueksesi runsaasti maistuvia reseptejä, ravintovalmennusta, henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä ennen kaikkea fiiliksen kattoon nostattavan ryhmähengen ja -tuen.

Varaa veloitukseton konsultaatio

 

Wrap

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

 

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

 

Avoinna
ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu
ma–to klo 15–19
pe klo 11–14

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite