Elina Väisänen

"Lempeä, mutta jämäkkä ohjaustyyli on toimiva. En voisi olla tyytyväisempi."

Heippa! Minä olen Elina, valmentaja, opettaja sekä ryhmäliikuntaohjaaja.

Liikunta ja liikkuminen on aina ollut intohimoni. Ravinto ja ihmismieli ovat myös aina kiehtoneet minua. Valmentajan työssä pääsenkin yhdistämään nämä kaikki.
Valmennuksessa tavoitteenani on, että asiakkaani löytäisivät hyvinvoinnin ja treenamisen ”flown”. Tilan, jossa liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa. Tilan, jossa arjen rutiinit ja valinnat ovat hyvinvointia lisääviä, mutta jossa on myös tilaa herkuttelulle ja löhöilylle. Kanssani opetellut asiat ovat sellaisia, joita voi hyödyntää lopun elämää.

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Kahden pojan äitinä tiedän, että kaikki ei mene aina kuten on suunnitellut. Elämän eri osa-alueiden yhteensovittaminen ei aina ole helppoa. Oikeilla ratkaisuilla sekin on kuitenkin mahdollista.
Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen kohti virkeää ja hyvinvoivaa itseäsi, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Junnaako salitreeni paikallaan tai et edes tiedä mistä aloittaisit? Liikutko paljon, mutta lähes aina samalla kaavalla ja kaipaisit vaihtelua tilanteeseen? Tai haluatko vain tsekata ovatko ruoka-asiat kunnossa? Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mitä voisimme asian eteen tehdä!
​​​​​​​

Yhteystiedot

Puhelin: 044 558 5868
Sähköposti: elina@liikuntakeskusvoitto.fi
Facebook: Flow with Ellu
Instagram: flow_with_ellu

Koulutus

Personal trainer
Ravintovalmentaja
Ryhmäliikuntaohjaaja
Terveystiedon aineenopettaja
Luokanopettaja (KM)
Erilaisia lyhyempiä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia

Asiakaspalautteita

”Milloin syntyy todellinen muutos? Minulla se lähti Elinan kannustavasta ja kaikin tavoin myönteisestä valmennuksesta. Kiitos, että näit oikein minun tilanteen. Niin treenaajana kuin painonpudottajanakin. Erityinen kiitos ”täsmäohjeista” ja siitä että näit vahvuuteni joihin en enää itse uskonut. Avasit silmäni sille, että minun piti ruveta syömään, että laihtuisin. Tai että treenatessa ei tarvitse aina veren maistu suussa. Tunnistan taas naisen joka katsoo minua peilistä, eikä ruoka ole enää vihollinen. Rinnallakulkeminen projektin aikana ratkaisi. Kiitos Elina!” -Tuula-

”Elinan avulla olen päässyt pitkän matkan kohti terveellisempää ja energisempää minää. Lempeä, mutta jämäkkä ohjaustyyli on toimiva. Ohjelmat ovat yksilöllisesti suunniteltuja valmennettavan toiveiden ja resurssien mukaan. En voisi olla tyytyväisempi” -Kreetta-