Joonas Hakala

"Ruusuja Joonakselle! Joka ikinen kerta pienryhmävalmennuksessa niin huippua käydä. Voittaja olo joka treenin jälkeen. Aina uusi ohjelma ja kujeet!"

Moikka, olen Voiton valmennusvastaava Joonas Hakala.

Pääsen valmentajan työssä toteuttamaan lapsuuden unelmia, saan olla päivittäin tekemisissä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Valmentajana olen lempeän vaativa. Rakennan valmennuksiini rennon ja välittävän ilmapiirin, jossa asiakkaiden tulosten saavuttaminen on etusijalla. Haluan valmentajana oivalluttaa asiakkaita itse löytämään vastauksia heidän haasteisiin, ja keinoja tavoitteiden saavuttamiseen, sen sijaan että antaisin valmiita vastauksia. Valmennusfilosofiaani kuuluu se, että treenataan kovaa mutta fiksusti, sekä ennen kaikkea yksilölle sopivalla tasolla. Vahvuuksiani ovat voimaharjoittelun ohjelmointi, sekä hyvät ihmissuhdetaidot.

Autan asiakkaita suorituskykytavoitteissa (voima, lihasmassa, kestävyys). Kilpa- ja kuntourheilijoiden voimaharjoittelu ja fyysisen kunnon kohotus ovat lähellä sydäntäni. Toinen suuri asiakasryhmä joille koen että minulla on paljon annettavaa, ovat elämäntapamuutoksen tekijät ja painonpudottajat.


Koulutus

Liikunnanohjaaja AMK
Personal Trainer
Voimavalmentaja
Ravintovalmentaja
Psyykkinen Valmentaja
Liikuntapsykologian perusopinnot (25op)
NLP-personal trainer I
Precision Nutrition Level 1
Kahvakuula alkeis- ja lisenssikoulutus
Spartan Bodyweight ohjaajakoulutus
Fighter Physical Training – toiminnallisen harjoittelun koulutus
Kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja jatkokurssi
Liikunnanohjauksen peruskurssi
Monipuolisesti erilaiset voimavalmennus ja ravintoseminaarit


Asiakaspalautteita

"Valmennukseen lähteminen on ollut elämäni parhaita päätöksiä! Paljosta voin sinua kiittää, siitä että sain elämäni takaisin!
Kiitos hikipisaroista, kipeistä lihaksista ja sinnikkäästä uskon valamisesta!" -Mallu

"Ruusuja Joonakselle! Joka ikinen kerta pienryhmävalmennuksessa niin huippua käydä. Voittaja olo joka treenin jälkeen. Aina uusi ohjelma ja kujeet! Kiitos!" -Tarja

Yhteystiedot

Puhelin: 050 523 5352
Sähköposti: joonas@liikuntakeskusvoitto.fi
Facebook: Valmentaja Joonas Hakala
Instagram: @valmentajajoonas