Marjut - Elämäni parhaita päätöksiä

Marjut on ollut Joonaksen pienryhmävalmennuksessa. Tässä hänen vaikuttava palaute:

"Täytyy vielä kirjallisestikin sanoa että tähän valmennukseen lähteminen on ollut mun elämän parhaita päätöksiä!

Mun on ollut aina kauhean vaikea asettaa itseni etusijalle perheen menoja suunniteltaessa. Olen todella tyytyväinen siihen että olen ylittänyt monia isoja esteitä liikkumisen suhteen, ja pystyn asioihin joihin en olisi ikinä uskonut pystyväni. Mulla on ollut paljon pelkoja eri liikkeiden suhteen, ja monta niistä on voitettu, mutta sille boksille en hyppää. Minusta on ollut kiva että voin tehdä asioita, vaikka en ihan samoin ku muut, mutta omalla tavallani. Se on antanut minulle paljon itseluottamusta, uskoa siihen että kyllä minäkin voin liikunnassa onnistua. Paino ei ole pudonnut toivomallani tavalla, mutta sen suhteen olen myös löytänyt armon itselleni. Siinä minulla on paljon vielä opittavaa vaikka moni asia onkin muuttunut. Se tunnesyöminen on peikko jota en saa nujerrettua kovin helposti. Nyt kuitenkin olen sitä tiedostanut paljon enemmän, ja senkin suhteen olen ottanut lempeämmän otteen enkä ole antanut raipan laulaa.

Vuosi sitten kun aloitin niin moni asia oli elämässäni sekaisin. Oli hirvittävä tuska työpaikasta. Uskon että uuden työpaikankin löytäminen on tämän valmennuksen ansiota, koska sain niin paljon hyvää itseluottamusta. Nyt asiat ovat työnkin puolesta kunnossa.

Parasta palautetta mitä olen saanut on omalta perheeltä ja ystäviltä. Yksi ystävä jota en ole tavannut kahteen vuoteen, eikä hän ole tiennyt tästä minun harrastuksesta mitään, sanoi tavattuamme että mitä ihmettä minulle on tapahtunut kun näytän jotenkin niin eriltä ja onnellisemmalta (epäili että olen rakastunut). Myös mun hieroja jonka luona en ehtinyt käymään puoleen vuoteen sanoi tietämättä harrastuksestani, että kroppa on muuttunut paljon, että mitä olen tehnyt. Sekin on kyllä hauska kun saa jotain hyvää aikaa itselleen, niin myös niitä kateellisiakin löytyy, jotka eivät usko minun kykenevän harjoittelemaan niin kuin olen sanonut. Nuo kommentit jää omaan arvoonsa, ei syö minua.

Paljosta voin sinua kiittää sitä että sain elämäni takaisin!
Kiitos hikipisaroista, kipeistä lihaksista ja sinnikkäästä uskon valamisesta!

-mallu-"

Kiitoksia Marjut! Matka tosiaan jatkuu vielä reilun parin kuukauden verran, mutta tähän mennessä on jo ollut myös valmentajalle monta hienoa hetkeä. Huumorintajusi on mahtava ja se tuo iloa joka treeniin. Jatketaan niiden jäljellä olevien peikkojen nujertamista.

Tästä linkistä löydät Marjutin upean tarinan videomuodossa!