Työhyvinvointi ja Referenssit

Jokainen palkkaa maksava tietää, että sairaslomapäivät ovat aina ikäviä ja aiheuttavat myös muulle työyhteisölle vaivaa ja yritykselle kustannuksia. Sairastumisia ei voi mitenkään välttää, mutta voisiko niitä vähentää? Sairaslomapäivän hinnan yritykselle sanotaan olevan noin 350 €.

Miten Liikuntakeskus Voitto ja Voiton valmennus voisi tukea työntekijän työssäjaksamista?
Loistavan esimerkin yhteistyömallista antaa Oulun kaupunki. Kaupunki kilpailutti henkilöstön valmennuspalvelut useammalle vuodelle ja me voitettiin tämä kisa.

Idea on hieman erilainen kuin liikunnallisissa työhyvinvointikuvioissa yleensä; Satsaus tehdään eniten avuntarpeessa oleviin. Kun esimies huomaa alaisissaan väsymisen merkkejä, ylikuormitusta tai sairaslomia, voi hän ottaa valmennusprojektin puheeksi. Jos työntekijä osoittaa kiinnostusta, hänet ohjataan työterveyshuoltoon ja työterveys lähettää työntekijän Voittoon.

Mittareita tarvitaan, ja tästä projektista puuttuu vielä vaikuttavuusanalyysi. Se on kuitenkin faktaa, että Oulun kaupunki näyttää mahtavan toimintamallin meille kaikille työnantajille. Yksilön parantuneesta hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta hyötyvät kaikki: Yksilö itse, työnantaja, työkaverit ja takuulla myös läheiset.

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!