Sanna Männikkö

"Maailman ehkä positiivisin ihminen ja saa minut liikkeelle joka viikko."

Hei, olen Voiton valmentaja Sanna. Valmennusfilosofiassani merkityksellisimpinä asioina pidän iloa ja pitkän aikavälin muutoksia. Aidot ja pysyvät muutokset tapahtuvat pienin askelin, suuntaa kirkastaen. Omaa toimintaa ja kehittymistä muokatakseen on ymmärrettävä ensin missä tällä hetkellä on. Mitkä ovat omat arvot ja kuinka ne vaikuttavat tulosten saavuttamiseen, olipa kyse sitten kuntouttavasta harjoittelusta, painonpudotuksesta tai lihasmassan kasvuun tähtäävästä treenistä.

Rakastan juoksemista. Etenkin sen tuomaa kevyttä oloa ja vapaudentunnetta. Sitä, kun voi ajatella vain sitä mihin katse sattuu ohjautumaan juoksulenkillä. Saman olon tosin voi saavuttaa monella muullakin urheilumuodolla. Sekin on ihan ok. Hyvä saliharjoituskin laittaa kehon ja mielen hymyilemään. Hyvä harjoitus taas rakentuu oivalluksista, itsensä arvostamisesta ja kyvystä kuunnella kehoaan. Välillä täytyy poistua mukavuusalueelta. Silloin voi ylittää itsensä ja yllättyä. Liikunnan kautta voin tuoda iloa ja inspiroida ihmisiä. Se on tässä työssä parasta.

Kilpaurheilutaustani kestävyysjuoksijana loi aikoinaan hyvän pohjan kouluttautua liikunta-alalle. Olen saanut tehdä valmennustyötä yli kymmenen vuoden ajan kuntosaliohjaana, yksilövalmentajana, Fustra Personal Trainerina, kestävyysjuoksuvalmentajana sekä erilaisten ryhmien ohjauksessa. Valmennuosaamisessani painottuvat terveys- ja kestävyysliikunta sekä painonhallinta.

On suuri ilo ja kunnia palvella teitä Voittolaisia!

Yhteystiedot

Puhelin: 044 350 8385
Sähköposti: sanna@liikuntakeskusvoitto.fi
Facebook: Personal training ja juoksuvalmennus Sanna Männikkö

Koulutus

Aikuisliikunnan ohjaaja, VuokattiSport
Personal trainer, Trainer4you
Kuntosalivalmentaja, Trainer4you
Fustra personal trainer, Fustra Finland
NLP Practioner, True Hearts
Sosionomi AMK opiskelija, OAMK
Lukuisia ohjaaja- ja hyvinvointiaiheisia kursseja