Sini - Onneksi tajusin lähteä panostamaan omaan hyvinvointiin

Sini oli mukana Voiton pienryhmävalmennuksessa. Hirveän monesti ei ollut hiljaisia treenejä, sillä tällä nuorella naisella riitti juttuja, paljon kysyttävää ja hyvää kannustusta myös kanssatreenaajille. Alla hieman Sinin omia fiiliksiä Voiton valmennuksesta.

​​​​​​​"Ensinnäkin päälimmäisenä ajatuksena on iso kiitos! Kiitos Joonas! Niin siistiä et mä vihdoin tajusin lähtee omaan hyvinvointiin panostamaan ja valmennukseen mukaan. Ja kiitos Mikko! Mikon facebookin päivitykset sai mut esin varaamaan konsultaatioajan ja tulemaan käymään teillä Voitossa. Mikko ja Mikon kysysmykset sai mut tajuamaan että kyllä mä tänne oikeesti haluun ja haluun muutoksen mun elämään, uuden elämäntavan.

Jännitti iha sairaasti et mitä tästä tulee vaik uskoinkin et ei tää huonoon suuntaan mun kohalle tuu ainakaan menee. Treenikavereita myös jännitin, turhaan. Kaikista parasta on treenata yhessä! Se muiden tuki ja tsemppi on parasta ja se tunnin jälkeinen fiilistely omista olotiloista ja syömisjutuista jonkun toisen kanssa joka on saman tilanteessa ku sä on niin parasta. Se tuo semmosta yhteenkuuluvuuden tunnetta! Että kiitos kaikille mun treenikavereille ketä mun matkassa kulki, niitä olikin paljon. Jokainen on jäänyt mieleeni!

Alku tuntu vaikeelta. Varsinkin ruokavalio, se vaati oman osansa alussa. Opettelua uuteen rytmiin ja ruokiin, ja ruokien määrään. Mutta sitä kun jakso toistaa muutaman viikon samaa rutiinia niin kaikista tuli tapa. Samanlailla ku pesen hampaat illalla niin mä otan esim joka aterialle sen salaatin. Nykyään syöminen on helppoa! Mä tiiän mitä mun pitää syyä ja minkä verran. Ei tartte pähkäillä yhtään. Ja se mieletön sokerihiiri on jääny vähemmälle.

Treeneistä. Aina oli kiva tulla vaikka joskus saattokin väsyttää lähteä mutta ei ikinä ollu tunnin jälkeen fiilistä et pitikin lähtee. Aina sai tunnista hien pintaan ja tunnin jälkeen olo oli tosi hyvä vaikka kaikki voimat ois annettu! Tätä kautta oppi myös sen liikunnan ilon ja sen hyvänolon mitä liikunta tuo. Tunnit oli monipuolisia ja tehokkaita.

Se mikä oli ihana huomata oli se, että aina uskalsi kysyä. Ei tarvinnu miettiä et onkohan tää iha tyhmä kysymys tai et kai mun pitäs tää tajuta. Aina sai vastauksen ja tajus itekki taas enempi miksi näin tehään. Mikään kysymys ei jääny ilman vastausta ja vaikka kuinka kyseenalaisti jotain niin aina löyty järkevä perustelu asioille. Mahtavaa! Näin sen pitääkin olla. Tuli olo että mä oon oikeesti asiantuntijoiden käsissä. Ihmisten pitäs enempikin kysellä, kyseenalaistaa, olla kiinnostuneita mitä tehdään ja miksi tehdään. Koska mitä järkee siinä on et PT sanoo et syö porkkanaa mut sä et tajuu miks sun pitää syödä sitä. Sithän se ois iha sama vaik se PT sanos et syö muurahaisii nii sä vaan söisit koska niin käskettii syödä, etkä ajattelis sitä sen enempää. Pitää myös ite tajuta mitä tekee ja miksi tekee eikä vaan tehä niin koska käsketään tai joku muukin tekee niin.

Mä en enää muista mitä tavoitteita mulla oli kun lähin valmennukseen mukaan, mut en mä kyl haluu muistellakkaan niitä vaivoja mitä mulla vissiin joskus oli. Olo on nyt tosi hyvä. Ihanaa huomata että jaksaa. On virtaa tehä asioita. Mä tykkään liikkua. Harrastaa liikuntaa. Mä käyn salilla. Sain tuloksia aikaan. Mun voimat kasvo. Huh! Ennen valmennusta muistan vaan sen et olo oli väsyny, voimaton ja tosi huono. Mut nää kaikki käänty nyt toisinpäin. Olo on virkee, energinen ja hyvä. Se hyvä olo mikä sulla on ittensä kanssa, on semmonen mitä kaikkien pitäs tavotella."

Ja mikä parasta, nyt Sinin mies Jukka on myös mukana Voiton valmennuksessa. Oman perheen ja läheisten tuki on todella iso voimavara taustalla, joka auttaa tulosten saavuttamisessa.

"Koko valmennuksen ajan ollaan puhuttu Jukan kanssa et hänen vuoro tullee heti ku mulla loppuu. Ite oli saanu jo niin hyvän olon ja kunnon paremmaksi nii tottakai sitä halus sitä omalle miehelleenkin. Ja myös se että meillä ois joku yhteinen harrastus. Saatettas tulevaisuudessa käydä yhessä salillakin. Jukka on nyt reilun kuukauden käyny kans valmennuksessa ja onhan se siistii. Puhutaan ruuasta ja treeneistä kotonakin. Tehään tätä juttuu yhessä. Ja on siitä apua et oma mieskin on opettelemassa uutta elämäntapaa nii helpompi itekki pysyä tässä ruodussa. Kuitenki yhes eletään ja asutaan niin onhan se mukavaa et molemmat halutaan tätä uutta elämäntapaa, muutosta parempaan."