Sofia Vesa

"Kiitos että sait muutoksen alkuun ja olit siinä tukena. Olet yksi niistä ihmisistä, jonka muistan aina."

Olen Sofia, fysioterapeutti, personal trainer ja yrittäjä.

Olen vuosien varrella ja omien lasteni myötä erikoistunut äitiysfysioterapiaan, lantionpohjafysioterapiaan sekä naisten valmennukseen. Valmennuksissani minulla onkin paljon raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia, joiden kanssa harjoittelusta tehdään turvallista raskaus ja synnytys huomioiden. Valmennan kuitenkin myös ihan kaiken ikäisiä naisia ja miehiä, jotka tavoittelevat terveellisempää ja terveempää arkea. Valmennuksissani on aina kuntouttava ote, eivätkä tuki- ja liikuntaelinten kiputilat ole siis este liikkumiselle, päin vastoin.

Päätyökseni teen Äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaa ja otan vastaan kaiken ikäisiä naisia Fysios Oulu Keskustan tiloissa. Valmennusten ja fysioterapiatyön lisäksi toimin kouluttajana Äitiysliikunta-akatemialla, jossa koulutamme uusia äitiysliikunnan ammattilaisia Suomeen valtakunnallisesti.

Kahden lapsen äitinä ja yrittäjänä tasapainoisen ja rennon arjen tavoitteleminen on itselleni tärkeä asia. Ruuhkavuodet tuovat omat haasteensa itsensä huolehtimiselle ja monelle on haaste asettaa itsensä ja oma jaksaminen etusijalle arjessa. Työskentelemme asiakkaitteni kanssa aina myös arvojen kanssa ja pyrimme rakentamaan arkea niin, että se vastaisi jokaisen omaa arvomaailmaa. Tätä kautta löytyy myös rauha omille elämänvalinnoille.

Yhteystiedot

Sofia Vesa
p. +35840 761 3917
tmisofiavesa@gmail.com
IG: fysioterapeutti_sofiavesa
www.fysiosofia.fiKoulutukset

Postpartum Corrective Exercise Specialist, Core exercise solutions
Lantion alueen toimintahäiriöt, syventävät koulutukset
Hypopressive, Low preassure fitness, tasot 1,2,3
NLPTrainer I, II ja III, True Hearts NLP-Finland
Äitiysfysioterapeutti
Vatsalihasten erkauma -asiantuntija, Suomen Terveysliikuntainstituutti
Lantionpohjafysioterapeutti, Suomen lantionpohjafysioterapeutit Ry 2013
Fysioterapeutti OAMK 2012
Personal Trainer, Trainer4You
Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
Hyvinvointivalmentaja Trainer4You
MamaMassage - äitiyshierontaa raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, Äitiysliikunta-akatemia

Asiakaspalautteita

"En ois uskonut vielä 8 kk sitten millainen matka tästä ois tulossa. Paljon muutoksia on tapahtunut ulkoisesti, mutta ehdottomasti enemmän henkisesti. Sen myötä onkin mennyt koko elämä uusiksi! Ilman sua en ois nyt tässä, tekemässä lähtöä Helsinkiin. Kiitos että sait muutoksen alkuun ja olit siinä tukena. Olet yksi niistä ihmisistä, jonka muistaa aina.❤" -Anni