Tuomo Kilpeläinen

Yrittäjä / omistaja

Kahvakuulamies ja nykyinen Liikuntakeskus Voiton 100% omistaja.

Haluan näkyä Voitossa. Teen asiakaspalvelua ja haluan olla yritykseni edustaja myös meidän kaikille asiakkaille.

Teen Voitossa yritysryhmien kahvakuulaohjauksia, mutta minua paremmat hoitavat meillä liikuttamisen muuten. Meillä on töissä huipputaitavat valmentajat ja kaupungin parhaat ryhmäliikuntaohjaajat.

Kahvakuulan kanssa pääsin toteuttamaan yhtä unelmaani. Sain olla luomassa Kahvakuulamies -brändiä ja kahvakuulailusta tuli Suomessa iso juttu. Pääsin Radio Rockin Aamutiimiin vieraaksi, ohjasin Ismo Leikolaa Elixir-ohjelmassa ja malliehdokkaita Huippumalli haussa -ohjelmassa. Myös YLE TV2 on hyödyntänyt Kahvakuulamies-persoonaani Akuutti- ja Jumppa-ohjelmissaan. Koulutuksiini on osallistunut yli 2000 suomalaista.

"Sain tehdä lähes kymmenen vuotta töitä kahvakuulien parissa. Tajusin omasta mielestäni aika tärkeän jutun. Ihmiset pitää saada viihtymään. Siinä on myös Voiton toiminnan tärkeä kulmakivi. Minun paikkaan on kiva tulla. Niin kiva, että sinne tulee mentyä usein ja uudestaan."

Teen edelleen kahvakuulakoulutuksia tilauksesta. Myös kahvakuulia on myynnissä! Varasto löytyy Vantaalta ja kuulat ovat laadukkaita.

Näillä ja Voiton asioilla voit lähestyä minua tuomo@liikuntakeskusvoitto.fi