Ulkozumbaa Voitossa!

Mukaan pääsee myös kertalipulla

Tanssikansan huippusuosikit, eli Voiton Zumba®Maratonit alkavat torstaina 27.5.

Ohjaajina ovat ihastuttavat Voiton Superstarat Kaisa Takatalo ja Mari Jauhola.

Ulko-Zumba pidetään, kun mittari näyttää vähintään +15 astetta ja ei sada. Tanssipaikka on sama kuin viime kesänä, eli Terminaalin kaupungin puoleinen takapihan nurkkaus.

Huom! Tuntien osallistujat pitää Avin ohjeistuksen mukaisesti saada talteen. Eli varaa paikkasi netin kautta tai käy tekemässä paikkavaraus Voitossa sisäänkirjautumiskoneella. Jos varaat paikan etukäteen netistä, sisällä ei tarvitse enää erikseen käydä ilmoittautumassa.

Tapahtumaan on myynnissä myös kertalippuja Voiton verkkokaupassa. Varaudu esittämään kuitti ostosta kun tulet paikalle.

Jos kesäpäivä sattuu olemaan kylmä tai sateinen tai vaikka molempia, tunti pidetään sisällä Voitossa. Tällöin osallistujamäärä max on 20.

Jatkossa tunti näkyy varauskalenterissa tuplana:
Zumba®Maraton SISÄLLÄ (max. 20 hlöä)
Zumba®Maraton ULKONA (max. 50 hlöä).

Jos haluat osallistua tunnille siitä huolimatta pidetäänkö se sisällä vai ulkona, ilmoittaudu molempiin. Mikäli osallistut vain jos tunti pidetään ulkona, ilmoittaudu Zumba®Maraton ULKONA -tapahtumaan.

Kaikki Zumba®Maraton ULKONA -tapahtumaan ilmoittautuneet saavat torstaina klo 15:00 mennessä ilmoituksen sähköpostitse mikäli Zumba tanssitaan sääolosuhteiden takia sisällä. Tällöin tunnille voivat osallistua vain ne henkilöt, jotka ovat varanneet paikan myös Zumba®Maraton SISÄLLÄ -tapahtumaan. Näin voimme varmistaa että ryhmäliikuntasalissa on riittävästi tilaa osallistujille turvavälien säilyttämiseksi.


Ja jos sinulla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä, niin se asia on helppo korjata. Suuntaa Voiton nettikauppaan ja hanki sieltä meidän kesäkortti!