Emmi Lohva

"On mahtava tunne elää käännekohtaa elämässään, enkä sinne olisi päässyt ilman Emmiä!"


​​​​Moi!

Olen Emmi, valmentaja ja tuleva lyhytterapeutti. Työskentelen pääasiassa kuormitushaasteiden kanssa kamppailevien sekä elämäntapamuuttujien parissa. Päätavoitteeni valmentajana on oivalluttaa sekä rakentaa asiakkaan kanssa kestävä muutosmatka. Avainasemassa on elämäntilanteen, voimavarojen sekä käytössä olevien resurssien huomiointi valmennustyössä.


Ymmärrän itsekin vaikean burnoutin läpikäyneenä, että elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Itselleni on valmentajana sydämen asia saada asiakas ymmärtämään, että kestävät tavat syntyvät kun teemme asioita itseämme varten eikä aina itsemme kustannuksella.


Mikäli olet valmis elämäsi viimeiseen muutosmatkaan, niin laita rohkeasti viestiä ja keskustellaan tilanteestasi lisää!


Yhteystiedot
Sähköposti: info@emmilohva.fi
Instagram: @emmilohva

Koulutus
Hyvinvointivalmentaja, Trainer4you 2014
Kuntosalivalmentaja, Trainer4you 2015
Auktorisoitu Personal Trainer, Trainer4you 2015
Psyykkinen valmentaja, Trainer4you 2020
Voimavalmentaja, Trainer4you 2020
Palautumisen asiantuntija, Trainer4you 2022
Stressinhallintavalmentaja, Trainer4you 2022
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, valmistuminen 2024

Asiakaspalautteita

"Sopivan tasapainon löytäminen treenin ja levon suhteen on tuottanut itselleni haasteita. Energia sekä motivaatio on vaihdellut nollasta sataan ja toisinpäin. Emmi on auttanut ymmärtämään (ja hyväksymään) hyvinvoinnin kokonaiskuvaa ja yhdessä etsitään sopivaa keskivaihdetta, joka vie pidemmälle."

"Ikilaihduttajana luulin jo tietäväni kaiken, mutta Emmin kanssa käsitykset liikunnasta, ruokailusta ja arjen kuormituksesta ovat muuttuneet täysin! Vihdoin on sellainen olo, että asiat käy järkeen ja aito tasapaino löytyy kohti parempaa ja terveellisempää loppuelämää. Emmin luokse on helppo tulla eikä hän luovuta ennen kuin toimivat keinot löytyy. On mahtava tunne elää käännekohtaa elämässään, enkä sinne olisi päässyt ilman Emmiä!"