Yleistä jäsenyydestä

Jäsenyys tarpeidesi mukaan - erinomaisella hinta-laatusuhteella!

Voiton jäsenellä on oikeus kuntoilutilojen käyttöön ja ryhmäliikuntaan osallistumiseen sopimuksessa määriteltyinä kellonaikoina. Voittojäsenyys (36,90 € / kk) on kattavin jäsenyysmuotomme, johon sisältyy kuntosalin ja saunan käyttö joka päivä klo 05-23, ryhmäliikuntatunnit, VoittoKotiin! -palvelu ja ilmainen valmennuskonsultaatio.

Lisäpalveluina asiakkaalla on mahdollisuus ostaa Liikuntakeskus Voiton tarjoamia valmennuspalveluita sekä Inbody-mittauksia. Terminaali -elämyskeskuksesta on ostettavissa runsaasti myös muiden toimijoiden liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Voiton asiakkaat saavat alennuksia kumppaniyrityisten palveluista. Katso kaikki edut tästä!

VoittoKotiin! -liikuntalive kattaa osallistumisen etänä lukujärjestykseen erikseen merkityille tunneille. Palvelu on pysyvästi maksuton niille Voiton jäsenille, joiden jäsenyys on ollut voimassa koronapandemian aikana (15.3.2020 alkaen), ja joiden jäsenyys jatkuu edelleen. Palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset lähetetään jäsenille sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tunnuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kulku Voittoon ja ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille tapahtuu sovelluksella (VoittoAppi), joka on ladattavissa sovelluskaupasta. Sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä.


​​​​​​​LIITTYMINEN

Jäsenyys on ostettavissa Liikuntakeskus Voitosta asiakaspalvelun aukioloaikana tai verkkokaupastamme. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Jäsenyys astuu voimaan ostohetkellä. VuosiVoitto-, ArkiVuosijäsenyys maksetaan kokonaisuudessaan ostohetkellä. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys (Voitto- ja ArkiVoittojäsenyys) maksetaan kuukausittain sähköpostitse saapuvalla laskulla (tai e-laskulla). Liikuntaseteleitä ja muita liikuntaetuja voit hyödyntää jo jäsenyyden ostovaiheessa. Smartum käy maksuvälineenä verkkokaupassamme, muilla liikuntaeduilla maksaminen onnistuu asiakaspalvelussamme.

Voiton jäseniksi voivat liittyä 13 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotias kuntoilee Voitossa huoltajansa vastuulla ja 13-14-vuotias ainoastaan yhdessä huoltajan kanssa. 13-14-vuotiaan jäsenyyden kuukausihinta 26,90 €. Alle 18-vuotiaalta edellytämme huoltajan antamaa kirjallista suostumusta.


LIITTYMISMAKSU

Jäsenyysjakson alussa maksetaan liittymismaksu 19,90 €.


LIIKUNTAETU

Liikuntakeskus Voitossa voit maksaa seuraavilla liikuntaetumaksuvälineillä:
EPassi, Kunto ja Virkistys, Mind&Body, Smartum, TYKY ja Edenred.


VOITON LIIKUNTAPALVELUT

Jäsenyyteen sisältyvät

 • Upea Technogym ARTIS® -kuntosalilaitesarja (ensimmäisenä Suomessa)
 • Technogym Pure Strength -vipuvarsilaitteet
 • Vapaat painot ja kyykkytelineet
 • Tilava toiminnallisen harjoittelun sali
 • Kehonhuoltotila
 • Ryhmäliikunta 280 m² salissa
 • Les Mills -tunnit sekä ohjaajien omat tunnit
 • Sisäpyöräily tyylikkäässä teatterimaisessa fillarisalissa. Pyöriä 36 kappaletta
 • Video-ohjatut tunnit Les Millsiltä ja lisäksi suomenkieliset Voiton omat tunnit
 • VoittoKotiin! -liikuntalive
 • Saunat aina aukioloaikoina käytössä
 • Valmennuskonsultaatio

Lisämaksusta

 • Laadukkaat Personal Training -palvelut ja ammattitaitoiset valmentajat
 • Inbody-mittaukset (jäsenille vain 10 €/mittaus)

SAUNAT JA PUKUHUONEET

Voiton asiakkaiden käytössä on tilavat pukuhuoneet sekä suihku- ja saunatilat.
Pukukaappien lukitukseen tarvittavan avaimen voi lainata pukuhuoneen peilipöydältä sijaitsevasta korista..

Mikäli haluat henkilökohtaisen pukukaapin pidempiaikaiseen käyttöön, voit vuokrata sen kätevästi 5 € kuukausihintaan Voiton asiakaspalvelusta.