InBody-kehonkoostumusmittaus

Kun haluat tietää mistä sinut on tehty

Kuukausittain järjestettävät InBody-kehonkoostumusmittaukset ovat Voitossa toistaiseksi tauolla. Mittari on kuitenkin paikalla aina parillisilla viikoilla, jolloin voit käydä mittauksessa asiakaspalvelun aukioloaikoina ilman ajanvarausta.

Mittauslaitteena on paras ja uusin InBody -laite eli 770.
Hinta Voiton jäsenille 10 €, muille 19 €.

TIETOA MITTAUKSESTA

InBody-mittaus perustuu kehon bioimbedanssiin (sähkönjohtavuus). Suoritamme mittauksen alan kehittyneimmällä InBody770-laitteella, jonka todella tarkan mittaustuloksen avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan kehosi tilanteesta. Mittaustulosten perusteella on helpompi asettaa itselleen tavoitteita, ja uusimalla mittauksen sopivin väliajoin (esim. 1-2 krt/vuosi) voit seurata omaa kehitystäsi.

Mittausraportti antaa seuraavat tulokset:
- Kokonaispaino (kg)
- Kehon rasvaton massa (kg)
- Lihasmassa (kg)
- Rasvakudoksen määrä (kg)
- Rasvaprosentti (%)
- Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
- Painokontrollitavoite (kg)
- Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
- Raajojen puolierot
- Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
- Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
- Perusaineenvaihdunta (kcal)
- Kehon painoindeksi (BMI)
- Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Miten mittaus tehdään?

Mittaus on täysin kivuton ja kestää vain muutaman minuutin. Riisu pois painavimmat vaatteet, korut ja kengät. Laitteeseen syötetään perustiedot (ikä, sukupuoli, pituus). Nouse paljain jaloin laitteen tasolle ja pidä kiinni mittauskahvoista. Tulostamme sinulle raportin tuloksistasi.

Miten valmistaudun mittaukseen?

Vältä ruokailua ja kahvin juontia n. kaksi tuntia ennen mittausta. Käy wc:ssä juuri ennen mittausta, jotta virtsarakko on mahdollisimman tyhjä. Älä kuntoile, käy suihkussa tai saunassa juuri ennen mittausta. Suosittelemme että olet seisaallaan n. 5 minuutin ajan ennen mittausta. Talvella mittaukseen ei pidä tulla suoraan pakkasesta, vaan kehon tulisi antaa lämmetä n. 20 minuuttia. Mittausta ei kannata tehdä kuukautisten aikana, jos podet flunssaa tai krapulaa, tai sinulla on virtsaneritystä lisäävä lääkekuuri.

Voiko kehonkoostumusmittauksen tehdä kenelle tahansa?

Mittaus ei sovellu henkilöille, joille on asennettu kehoon sähkölaitteita tai metalliesineitä. Raskauden aikana mittausta ei myöskään tehdä.