VoittoKotiin! - Liikumme siellä missä sinäkin

Liikuntakeskus Voiton mahtavat ryhmäliikuntapalvelut ovat nyt kaikkien ulottuvilla missä ja milloin vaan!


​​​​​​​Voit liikkua Voiton timanttisten ohjaajien tahtiin joko livelähetysten parissa, tai jumppailla tallenteiden parissa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Tarjoamme livelähetyksiä vähintään 20 tuntia joka viikko. Osa tunneista myös tallennetaan, ja kuukauden tallenteet ovat käytössäsi aina seuraavan kuukauden 15. päivään saakka! Palvelu toimii helposti Vimeon kautta selaimella, joten sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta.
​​​​​​​

Tilaa VoittoKotiin!

9,90 € / kk toistaiseksi voimassa oleva tilaus, irtisanomisaika 30 pv

Hinta sisältää livelähetykset ja tallenteet.
Lukujärjestyksessä kahdella tähdellä merkityt tunnit ovat katsottavissa livenä ja tallenteina, yhdellä tähdellä merkityt ainoastaan livenä lukujärjestyksen mukaisena aikana.

Tilaa palvelu verkkokaupastamme, ja saat palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset välittömästi! Voit maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa.

Liikuntaraha (esim. Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred, Tyky) käy palvelun maksuvälineenä. Jos haluat maksaa tilauksen liikuntarahalla, laita meille sähköpostia info@liikuntakeskusvoitto.fi.
Suorita maksu liikuntarahasovelluksen kautta näin: Valitse saajaksi Liikuntakeskus Voitto Oy, näppäile maksettava summa ja tee siirto. Saat palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset, tilausvahvistuksen ja kuitin maksusta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tee elämäsi paras päätös ja vie VoittoKotiin!