VOITTO - Kuntosali juuri sinulle

Oulun hyväntuulisin liikuntakeskus - tule ja totea itse!

Liikuntakeskuksemme sijaitsee Oulun Limingantullissa, Prisman naapurissa olevassa Terminaalissa. Liikutpa sitten jalan, julkisilla kulkuneuvoilla, fillarilla tai omalla autolla - Voittoon on aina helppo ja mukava tulla! Meiltä ei maksuton parkkitilakaan lopu.

* * * * * *​​​​​​​

Jos haluat vielä harkita, mutta etsit liikuntapaikkaa, jossa on monipuolinen tarjonta, kilpailukykyinen hinta-laatusuhde, ystävällinen palvelu ja mukava ilmapiiri, tule ja testaa Voitto! Uuden asiakkaan tutustumiskäynti on maksuton, ja onnistuu aina ilman erillistä ajanvarausta asiakaspalvelumme aukioloaikana ma-ke klo 16-19.


Voit myös tutustua tiloihimme ja palveluihimme alla olevasta valikosta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi verkkosivuiltamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@liikuntakeskusvoitto.fi, soittaa 044 988 0777, tai tulla käymään! Asiakas- ja puhelinpalvelumme on avoinna ma-ke klo 16-19.


Haluamme olla Oulun hyväntuulisin liikuntakeskus, ja näyttää sen kaikessa toiminnassamme. Teimme jäsenillemme asiakaskyselyn syyskuussa 2020. Kyselyymme vastasi 552 jäsentä, ja saimme erinomaisen hienot arvosanat!

Yleisarvosana 4,6/5
Asiakaspalvelu 4,8/5
Siisteys 4,5/5
Valmennuspalvelut 4,5/5
Ryhmäliikunta 4,5/5

Tässä muutamia asiakkaiden vapaita palautteita:

"Voitossa ollaan aidosti asiakkaita varten! Tämä näkyy esimerkiksi kekseliäisyydessä, ei tyydytä vaan perustoimintoihin ja siihen mitä on aina tehty, vaan aina joustetaan ja keksitään tapoja palvella ihan kaikkia."

"Kyllä teille on aina mukavaa tulla. Olonsa tuntee tervetulleeksi. Mielestäni tällä on todella iso merkitys siihen että teille haluaa tulla asioimaan ja liikkumaan yhä uudelleen ja uudelleen."

"Mukavat työntekijät, kaiken ikäistä/näköistä/kokoista porukkaa joten itselle 'sali kammosena' helppo tulla treenaamaan, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja ehdottomasti siisteys!"

* * * * * *

Voittojäsenyys on kaikkein suosituin jäsenyysmuotomme. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja laskutetaan kuukausittain. Irtisanomisaika 30 pv, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin. Voittojäsenyys sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan, saunan ja VoittoKotiin! -palvelun - Kaikki yhdellä ja edullisella kuukausimaksulla 36,90 €. Liittymismaksu 19,90 € veloitetaan jäsenyyden alkaessa. Kulku Voittoon ja ryhmäliikuntatuntien paikkavaraukset sujuvat kätevästi VoittoAppi-sovelluksella.
Voitto on avoinna joka päivä klo 05-23.
​​​​​​​Kaikki jäsenyysmuodot ja hinnat löydät hinnastostamme.

* * * * * *


Laitteiden väljä sijoittelu tuo treenaamiseen mukavuutta.

Kuntosali

Avarat tilat ja tehokas ilmanvaihto takaavat erinomaiset treeniolosuhteet kaikkina vuodenaikoina!

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Tehokasta treeniä, lempeää kehonhuoltoa ja tanssillisia tunteja - yli 100 tuntia joka kuukausi!

Lue lisää

VoittoKotiin! - Liikuntalive 9,90 €/kk

Ryhmäliikuntapalvelut ovat nyt kaikkien ulottuvilla!

Lue lisää

Saunat aina käytössäsi

Voittojäsenenä sinulla on päivittäin sauna käytettävissäsi klo 05-23. Kellokytkin sijaitsee kätevästi pukuhuoneessa, joten kiuas lämpenee sopivasti treenisi aikana. Ja meidän saunassa on hyvät löylyt!

Lue lisää

Hinnasto

Voiton jäsenyydessä on hinta-laatu -suhde kohdillaan!

Lue lisää