Tuntikuvaukset

Liikuntakeskus Voiton tunnit jaotellaan kevyisiin, keskiraskaisiin ja raskaisiin tuntityyppeihin.

Kevyitä tunteja ovat kehoa huoltavat tunnit: Kehonhuolto, Huoltava Jooga, Syvävenyttely, Jooga & pilates ja VoittoPilates. Nämä tunnit sopivat ryhmäliikunnan ensikertalaisille ja ihmisille, jotka haluavat rentoutua arjen kiireessä ja samalla huoltaa sekä kehoa että mieltä.

Keskiraskailla tunneilla sinulla on itsellä mahdollisuus valita tunnin intensiteettitaso. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja niin liikkeissä, tempossa ja painovalinnoissa. Näitä tunteja ovat Kiinteytys, Fillaritunnit ja niiden yhdistelmät, Kahvakuula, RPV, Superbody, Kuntopiiri ja ZUMBA©.

Raskaat tunnit sopivat kokeneille kuntoilijoille, mutta myös niissä on mahdollisuus tehdä kevyemmin ohjaajan opastuksen avulla. Karkota stressi ja buustaa aineenvaihduntaa seuraavilla tunneilla: VoittoTimmi, Pumppi, HIIT, BODYPUMP™, BODYCOMBAT™, SPRINT™ ja BODYATTACK™.

Yhdellä tähdellä merkityt tunnit näkyvät livenä VoittoKotiin! -palvelun kautta lukujärjestyksen mukaisesti. Kahdella tähdellä merkityt tunnit näkyvät livenä ja tallenteina, joten voit osallistua tunnille juuri sinulle sopivana ajankohtana!


Voiton omat tunnit


les mills


pyöräily