Aappo Vähäkuopus

"Aappon ansiosta kuntosalikäynteihin on tullut säännöllisyyttä! Aappo osaa motivoida kuntoutujaa sopivasti!"​​​​​​


​​​​​​​Hei!

Olen Aappo, aamuvirkkujen Voittolaisten valmentaja. Ammatiltani olen hieroja, ja omat toimitilani löytyvät Voiton kanssa samasta rakennuksesta.

Autan asiakkaitani pääsemään vauhtiin kuntoilun ja elämäntaparemontin kanssa, ja vahvimmillani olenkin liikuntaharrastusta aloittelevien henkilöiden ohjaamisessa. Haluan harjoittelun tasapainottavan arkea, mieluummin niin, että treeni antaa lisää virtaa kuin vie sitä. Valmennuksissani taklataan yhdessä arjen haasteita. Kokemuksen myötä liikepankkini on karttunut laajaksi, ja monesti asiakkailtani löytyykin harvemmin nähtyjä, mutta toimivia liikkeitä. Kuntoutusta tarvitseville asiakkaille on monipuolisesta osaamisestani paljon hyötyä.

Yhteystiedot

Puhelin: 050 414 4951
Sähköposti: aappo.vahakuopus@gmail.com
Facebook: Valmentaja ja hieroja Aappo Vähäkuopus

Koulutus

Hierojan ammattitutkinto
Kuntosalivalmentaja,Trainer4You
Personal Trainer, Trainer4You
Psyykkinen valmentaja, Trainer4You
Kahvakuulaohjaaja, Trainer4You

Asiakaspalautteita

"Aappon ansiosta kuntosalikäynteihin on tullut säännöllisyyttä, ja ohjattu treeni on auttanut vammojeni aiheuttamien lihasjumien/lihasepätasapainon korjautumista. Olen saanut paljon apua Aappon ohjauksesta. Aappo osaa myös motivoida kuntoutujaa sopivasta. Usein mietin lähtiessäni treenistä, että onpa mahtava fiilis!" -Harri