VoittoKotiin! - Liikumme siellä missä sinäkin

Liikuntakeskus Voiton mahtavat ryhmäliikuntapalvelut ovat nyt kaikkien ulottuvilla missä ja milloin vaan!


​​​​​​​Voit jumpata Voiton timanttisten ohjaajien tahtiin joko livelähetysten parissa, tai katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. Tarjoamme livelähetyksiä n. 20 tuntia joka viikko. Tallenteet (pl. Zumba® ja LesMills) ovat katsottavissa vähintään viikon ajan livelähetyksen jälkeen. Palvelu toimii Vimeon kautta.

Tilaa VoittoKotiin!
99 € / 12 kk määräaikainen
59 € / 6 kk määräaikainen
tai

9,90 € / kk toistaiseksi voimassa oleva tilaus, irtisanomisaika 30 pv

Hinta sisältää livelähetykset ja tallenteet.
Lukujärjestyksessä kahdella tähdellä merkityt tunnit ovat katsottavissa livenä ja tallenteina. Zumba® ja LesMills™ ovat katsottavissa vain livenä.
Tilaa palvelu verkkokaupastamme, ja saat palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset välittömästi! Voit maksaa tilauksen verkkokaupassa. Mikäli valitset maksutavaksi käteinen/e-lasku, lähetämme laskun sähköpostitse.

Liikuntaraha (esim. Smartum, ePassi, Eazybreak, Tyky) käyvät palvelun maksuvälineenä. Valitse tällöin verkkokaupasta maksuvaihtoehdoksi käteinen/lasku, ja suorita liikuntarahamaksun näin: Valitse saajaksi Liikuntakeskus Voitto Oy, näppäile maksettava summa ja tee siirto. Saat kuitin maksusta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tee elämäsi paras päätös ja vie VoittoKotiin!