Yleistä jäsenyydestä

Jäsenyys tarpeidesi mukaan - erinomaisella hinta-laatusuhteella!

Voiton jäsenellä on oikeus kuntoilutilojen käyttöön ja ryhmäliikuntaan osallistumiseen sopimuksessa määriteltyinä kellonaikoina. Jäsenyyteen kuuluu lisäksi VoittoKotiin! -palvelu ja ilmainen valmennuskonsultaatio. Konsultaation voi varata kulkuavainta noudettaessa tai tästä linkistä. Kulkuavaimella liikutaan ulko-ovista sisään, sekä käytetään pukukaappeja. Kulkuavain tulee noutaa Voiton asiakaspalvelusta ma–to klo 15–19 tai pe klo 11–14 (Huom. tarkista kesäajan poikkeamat aukioloaikojen suhteen).

Lisäpalveluina asiakkaalla on mahdollisuus ostaa Liikuntakeskus Voiton tarjoamia valmennuspalveluita sekä Inbody-mittauksia. Terminaali -elämyskeskuksesta on ostettavissa runsaasti myös muiden toimijoiden liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Voiton asiakkaat saavat alennuksia kumppaniyrityisten palveluista. Lisäksi vähintään vuoden voimassa ollut yhtäjaksoinen Liikuntakeskus Voiton jäsenyys oikeuttaa TosiVoittolaisen huokeisiin hintoihin. Katso kaikki edut tästä!

VoittoKotiin! -palvelu kattaa osallistumisen etänä lukujärjestykseen erikseen merkityille tunneille (livelähetykset ja tallenteet). Palvelu on pysyvästi maksuton niille Voiton jäsenille, joiden jäsenyys on ollut voimassa koronaepidemian aikana (15.3.2020 alkaen), ja joiden jäsenyys jatkuu edelleen. Palvelun käyttöön oikeuttavat tunnukset lähetetään jäsenille sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tunnuksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan sisäänkirjautumisen yhteydessä omalla kulkukortilla/avaimella. Jäsenillä on mahdollisuus varata paikka tunnille myös etukäteen veloituksetta. Ennakkovaraus edellyttää rekisteröitymistä.
Rekisteröitynyt jäsen voi varata paikan etukäteen enintään kolmelle tunnille viikon aikana. Varaus tulee kuitata viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua sisäänkirjautumispäätteellä Voitossa, tai peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen liikuntatunnin alkamista. Tuntivarauksen ja peruutuksen voit tehdä täällä.


​​​​​​​LIITTYMINEN

Jäsenyys on ostettavissa Liikuntakeskus Voitosta asiakaspalvelun aukioloaikana tai verkkokaupastamme. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Jäsenyys astuu voimaan ostohetkellä. VuosiVoitto-, ArkiVuosi- ja SuperPerhe-jäsenyys maksetaan kokonaisuudessaan ostohetkellä. SuperPerhe-jäsenyyden voi ostaa myös luottokortilla SuperParkin vastaanottotiskiltä joka päivä klo 11–19 välisenä aikana. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys (Voitto- ja ArkiVoitto-jäsenyys) maksetaan kuukausittain sähköpostitse saapuvalla laskulla (tai e-laskulla). Liikuntaseteleitä ja muita liikuntaetuja voit hyödyntää jo jäsenyyden ostovaiheessa. Tällöin jäsenyys tulee ostaa asiakaspalvelustamme.

Voiton jäseniksi voivat liittyä 13 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotias kuntoilee Voitossa huoltajansa vastuulla ja 13-14-vuotias ainoastaan yhdessä huoltajan kanssa. 13-14-vuotiaan kuukausihinta 26,90 €. Alle 18-vuotiaan huoltajan on oltava paikalla kulkuavainta noudettaessa.


LIITTYMISMAKSU

Jäsenyysjakson alussa maksetaan liittymismaksu 19,90 €.


LIIKUNTAETU

Liikuntakeskus Voitossa voit maksaa seuraavilla liikuntaetumaksuvälineillä:
EazyBreak, ePassi, Kunto ja Virkistys, Mind&Body, Smartum, TYKY ja Edenred Virike.


VOITON LIIKUNTAPALVELUT

Jäsenyyteen sisältyvät

 • Upea Technogym ARTIS® -kuntosalilaitesarja (ensimmäisenä Suomessa)
 • Technogym Pure Strength -vipuvarsilaitteet
 • Vapaat painot ja kyykkytelineet
 • Tilava toiminnallisen harjoittelun sali
 • Kehonhuoltotila
 • Ryhmäliikunta 280 m² salissa
 • Les Mills -tunnit sekä ohjaajien omat tunnit
 • Sisäpyöräily tyylikkäässä teatterimaisessa fillarisalissa. Pyöriä 36 kappaletta
 • Video-ohjatut tunnit Les Millsiltä ja lisäksi suomenkieliset Voiton omat tunnit
 • VoittoKotiin! -palvelu
 • Saunat aina aukioloaikoina käytössä
 • Valmennuskonsultaatio

Lisämaksusta

 • Laadukkaat Personal Training -palvelut ja ammattitaitoiset valmentajat
 • Inbody-mittaukset (jäsenille vain 10 €/mittaus)

SAUNAT JA PUKUHUONEET

Voiton asiakkaiden käytössä on tilavat pukuhuoneet sekä suihku- ja saunatilat.
Pukukaappien lukitus ja kulku ulko-ovista toimii kätevästi jäsenyyteen sisältyvällä kulkuavaimella.

Mikäli haluat henkilökohtaisen pukukaapin pidempiaikaiseen käyttöön, voit vuokrata sen kätevästi 5 € kuukausihintaan Voiton asiakaspalvelusta.